Welke brillen zijn in de mode? Dit is de top 4! – Eye Wish Blog

Welke brillen zijn in de mode? Ontdek de 4 meest gewilde brillen van dit moment

De brillenmode door de jaren heen heeft zich van bijzondere kanten laten zien. Van nerdachtige p3-modellen tot oversized, metallic gekleurde brillen. Waar de brillen zich in de vroege jaren lieten leiden door functie, wordt esthetiek tegenwoordig belangrijker gevonden.

We gingen op zoek naar de meest gewilde brillen van dit moment en vertellen je welke andere brillen in de mode zijn.

Deze brillen zijn nu het meest gewild in het modebeeld van 2018/2019

Men zoekt het meest naar deze monturen – voor dames én heren – omdat het stuk voor stuk parels zijn om te dragen!

Polo Ralph Lauren brilPolo Ralph Lauren bril

De Polo Ralph Lauren bril is bij heren zeer gewild. De bril is half-randloos met minimalistische, strakke lijnen. Hierdoor heeft het model een tijdloze uitstraling. De subtiele, dubbele neusbrug geeft het montuur een verfijnd en vintage gevoel. De poten zijn uitgerust met bruine uiteindes (tips) en met deze warme, aardse tonen is deze bril erg geschikt voor een no-nonsens zakelijke of casual outfit. Meer brillen zoals deze?

Jimmy Choo voor damesJimmy Choo bril voor vrouwen

Voor wie wel eens Jimmy Choo’s aan de voeten draagt, is een Jimmy Choo bril helemaal onweerstaanbaar. Het iconische merk zorgt voor een instant gevoel van luxe.

De unieke vorm van het montuur omlijst jouw ogen zoals geen andere bril dat kan. Het turtoise patroon is tegelijkertijd toegankelijk en daardoor geschikt voor meerdere kleurtypes. De neusbrug is hoekig vormgegeven, wat de bril net dat mysterieuze extra’s geeft. Meer brillen zoals deze zien?

Nordic design Ray-Ban bril

Bij Nordic design denk je waarschijnlijk aan strak witte interieurs van huizen in een bosrijke omgeving. Het Scandinavische design zien we ook steeds vaker terug in andere aspecten van het leven, zoals in de vormgeving van deze Ray-Ban bril.

De strakke lijnen van het montuur geven het een moderne en tijdloze uitstraling. De vorm van het brillenglas zit tussen het rechthoekige en ovale in, waardoor de bril bij veel gezichtsvormen goed staat. Meer brillen zoals deze?

Fearless Michael KorsMichael Kors bril

De cat eye bril is een van de eerste trendy modellen uit de brillenmode voor vrouwen. Door de jaren heeft het model diverse make-overs gehad. Ondanks dat de katachtige brillenvorm inmiddels honderdjarige leeftijd heeft bereikt, is het nog steeds een erg gewild montuur!

Deze fearless cat eye bril van Michael Kors heeft een professionele uitstraling en is zeer geschikt voor krachtige vrouwen. De zachtgrijze kleur past goed bij verschillende outfits. Meer brillen zoals deze?

Welke brillen zijn er verder in de mode?

Naast deze vier meest gewilde brillen, zijn er verschillende brillentrends om inspiratie op te doen voor je nieuwe bril. Elke trend met zijn eigen uitstraling om jouw persoonlijkheid te onderstrepen. Van basic, met schildpadpatroon, minimalistische design of uitdagende ontwerpen. Bekijk de nieuwste brillentrends hier en ontdek welke bij jou past!

Bekijk de trends

Radhika Stylist

Dit zijn stuk voor stuk pareltjes om te dragen!

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Plaats een reactie

Navigeer