Hugo Boss brillen collectie: het toonbeeld van succes - Eye Wish blog

Hugo Boss brillen collectie: het toonbeeld van succes

Waar denk je aan als wij Hugo Boss zeggen? De kans is groot dat je succesvolle mannen in perfect uitgesneden pakken voor je ziet. Ook de bijbehorende BOSS-brillencollectie is een lust voor het oog. De Hugo Boss brillen zijn geavanceerd, innovatief en toch vertrouwd. Wat maakt BOSS zo goed?

10256374_001De zakelijke look

Hugo Boss bedient je op alle terreinen. Het merk maakt niet alleen kleding, maar ook schoenen, parfums, horloges en brillen. De collecties zijn altijd goed op elkaar afgestemd, zodat je de complete, zakelijke uitstraling kunt neerzetten. Bij BOSS is over elk detail nagedacht en daardoor ben je ben je verzekerd van kwaliteit. Ook de service van BOSS is altijd piekfijn in orde. Niet alleen in winkels waar BOSS wordt verkocht, maar ook door de uitgebreide fashion guides op hun site. Niet voor niets denk je bij het merk automatisch aan de succesvolle zakenman.

Trendsetter

In de afwerking van de monturen kenmerkt BOSS zich door het gebruik van moderne, fijne materialen in combinatie met stijlvolle kleuren. Vorig jaar had de collectie veel elementen van hout, dit jaar is er veel gebruik gemaakt van kurk. Ook zien we dit seizoen veel metaal in de collectie, bijvoorbeeld in het nieuwe panto model. Met dit soort rijke materialen sluit de collectie perfect aan bij een van de belangrijkste trends van dit seizoen: Material Matters.

In de veren van verschillende monturen zien we ook carbon fiber en leer terug. Dit zorgt ervoor dat de bril superlicht is en comfortabel om te dragen. De ultra-lichttrend zet dus ook bij BOSS door.

10256373_001

Verschillende lijnen

BOSS is de succesvolle, zakelijke lijn van Hugo Boss. Om je ook op de casual dagen te kunnen bedienen, is Boss Orange ontwikkeld. Deze collectie is ruw en ongepolijst. Door het kleurgebruik ogen de brillen jeugdig, ideaal voor een avondje uit!

Onze productspecialisten en stylisten hebben voor jou de mooiste BOSS monturen uitgekozen. Wil jij bij de tijd zijn en succes uitstralen? Vind dan jouw bril in onze BOSS collectie.

Radhika Stylist

Bij BOSS is over elk detail nagedacht en daardoor ben je verzekerd van kwaliteit.

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Plaats een reactie

Navigeer