Dé must-have brillen volgens Lizzy van der Ligt | Eye Wish Blog

Dé must-have brillen volgens Lizzy van der Ligt

Dat brillen meer zijn dan hulpmiddelen om goed te zien, bewees Lizzy van der Ligt tijdens haar fashionshow tijdens Amsterdam Fashion Week (AFW). Al haar modellen droegen – naast de kleding van Le Café Noir – de nieuwste monturen van Eye Wish. “Alle elementen van een mooie outfit komen samen: van kleding en schoenen tot accessoires zoals een bril!”. In dit artikel blikken wij terug op een succesvolle show!

Lizzy van der ligt (27) is al jaren een begrip in de modewereld en heeft zich inmiddels ver ontwikkeld op het gebied van styling. Sinds september 2018 staat ook een show op de AFW op haar CV: daar showde ze de nieuwste collectie van Le Café Noir, gecombineerd met de brillen van Eye Wish.

Wij blikken terug op de hoogtepunten van haar show! Ook bekijk je hier de monturen van haar show.

Foto’s van Lizzy’s Le Café Noir

De brillen van de show

Voor haar modeshow koos Lizzy brillen uit de nieuwste trendcollectie’s van Eye Wish. De trends voor het najaar zijn gedurfd, aards en geïnspireerd door design. De show bevatte brillen met neutrale en warme kleuren maar ook gedurfde cat-eye monturen.

Daarnaast tortoise brillen zijn terug van weggeweest: ze passen perfect in een een klassieke en tijdloze levensstijl. Lizzy liet zich ook inspireren door het Scandinavisch design: de strak vormgegeven brillen met gedurfde vormen – van vierkant tot zeshoekig – mochten niet ontbreken!

De brillen zijn binnenkort beschikbaar in onze winkels en de webshop. Houd ons Instagramaccount in de gaten om niets te missen!

Le Café Noir X Eye Wish Opticiens

De stijl van Lizzy van der Ligt sluit feilloos aan op de uitstraling van Eye Wish: smaakvolle mode die is ontworpen voor het dagelijks leven. Bij Eye Wish gaan stijl en comfort dan ook perfect samen. Dat resulteerde in een mooie samenwerking met de jonge styliste!

Gabrielle van IJzendoorn, brand manager van Eye Wish, over de samenwerking:

,,Ik denk dat Lizzy en Eye Wish hetzelfde doel voor ogen hebben, met ieder onze eigen specialisme. Zo weet Lizzy als geen ander hoe je kleding met accessoires matcht en streeft Eye Wish altijd naar een stijlvolle brillencollectie vol toonaangevende merken’’.

,,Ons gezamenlijke doel gaat om het toegankelijk maken van hoogstaande mode voor alledag. Door samen op te trekken, laten we zien dat mode – in zowel kleding als brillen – voor iedereen leuk is!’’

In een interview met Eye Wish vertelt Lizzy meer over de voorbereidingen voor de show.

Radhika Stylist

De stijl van Lizzy van der Ligt sluit feilloos aan op de uitstraling van Eye Wish.

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Plaats een reactie

Navigeer