Dé brilllen- en zonnebrillentrends van 2019 | Eye Wish Opticiens

Brillentrends lookbook: deze (zonne)brillen zijn nu in de mode

Heb jij de nieuwste brillen- en zonnebrillentrends van 2019 al gezien? We laten ze hieronder zien!

Bekijk de collectie

Rebel attitude & Catch the Wind monturen:

Brillen die een statement maken, dat zijn de brillen uit de Rebel attitude-trend. Ze hebben gouden kleurtonen of opvallende merklogo’s en de vintage cat eye-bril mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze trend.

De Catch the wind-brillentrend is gemaakt voor iedereen die midden in het leven staat en in contact staat met zichzelf. Voor mensen die luisteren naar hun gevoel en tegelijkertijd met twee benen stevig op de grond staan.

Oversized en cat eye zonnebrillen:

Een tikkeltje mysterieus, een tikkeltje dramatisch, is de Oversized zonnebrillentrend. Deze zonnebrillen fleuren een basic outfit op en geven extra schwung aan je gestileerde kledingstijl. De cat eye zonnebril is al even tijdloos als de oversized zonnebril. De cat eye is op haar eigen manier ongrijpbaar en altijd stijlvol.

Into the deep & Urban expedition trend:

De Into the deep-brillentrend onderstreept jouw persoonlijke stijl met monturen die variëren van helderblauw tot diep koraalrode kleuren. Voor iedereen die houdt van een no-nonsense uitstraling met artistieke kracht. Liefhebbers van de nieuwste, casual modetrend kunnen hun hart ophalen bij de Urban expedition-brillentrend. Deze monturen passen bij mensen die houden van de hectiek van de stad en tegelijkertijd graag hun rust vinden in de natuur.

Micro sunnies & Lens play zonnebrillen:

’90’s is now! De trend gaat verder dan kleding alleen, ook de zonnebrillen van dit decennium zijn helemaal in. Lens play-zonnebrillen zijn sunnies met een verrassend detail. Zo maak je met een kleine styling, een groots gebaar!

Benieuwd naar de nieuwste collectie brillen en zonnebrillen van Eye Wish Opticiens? Bekijk ze nu online!

Bekijk de collectie

Radhika Stylist

De brillentrends van 2019 zijn avontuurlijk en rebels te noemen.

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Plaats een reactie

Navigeer