Dit zijn dé brillen voor de winter van 2018/2019 - Eye Wish Blog

Dit zijn dé brillen voor de winter van 2018/2019

De nieuwste brillenmode voor de winter is bekend! We zetten ze voor je op een rijtje.

Down-to-earth

De Down-to-earth brillen trend voor mannen is een tijdloze trend die we nog lange tijd terug gaan zien in het straatbeeld. Deze brillenmode is uitermate geschikt voor mannen die een bril willen dragen die hun persoonlijkheid onderstreept, zonder overdreven poespas.

Earthy Groove

De Earthy Groove brillentrend voor dames is een uitdagende: deze trend gaat uit van warme, aardse tintent met een verleidelijke kleur of vormgeving. Deze trend past daarom goed bij vrouwen waarbij aardse kleuren goed staan en die niet bang zijn om zich te laten zien.

Turtle Chique

De turtoise brillentrend gaat al decennia terug en zullen we ook de komende jaren zeker terug blijven zien! Het fijne aan deze trend is dat hij bij vele gezichten goed staat. Zeker in het najaar is dit een trend die we graag terug zien komen omdat deze zo goed matcht bij onze herfstoutfits!

Heb jij jouw favoriete bril gespot? Kom hem dan passen bij een Eye Wish winkel in de buurt! 

Vind een winkel

Turtle Boost

De schildpad brillentrend voor mannen gaat onverhinderd door: deze warme kleuren kunnen een zakelijke outfit net dat extra’s geven. Daarnaast staat deze brillentrend goed bij mannen met bruin én blond haar. Wil je extra nadruk leggen op je blauwe ogen? Dan is deze trend voor jou!

Nordic Design

Wie zegt dat Nordic Design alleen in interieurs terug te vinden is? Deze trend is een levensstijl! Dat zien we terug in de strak vormgegeven, minimalistische brillen van deze modetrend voor mannen. Deze brillentrend is een echt verlengstuk van jouw outfit en jouw uitstraling.

Scandinavian Vibes

Scandinavië staat voor design en minimalisme. Dat zien we terug in deze brillentrend voor vrouwen. Niet voor niets is dit een van de meest geliefde brillentrend van dit moment! Deze brillen maken jouw winteroutfit helemaal af!

Catchy cat eye

Voor wie niet bang is om zichzelf te laten zien: de Catchy cat eye brillentrend voor vrouwen! Deze brillen zijn sierlijk, elegant en bovenal: krachtig. Je krijgt een instant professionale uitstraling met een cat eye bril. Ga je voor uitdagende cat eye? Of voor de subtiele variant? Laat je zien!

Heb jij jouw favoriete bril gespot? Kom hem dan passen bij een Eye Wish winkel in de buurt!

Vind een winkel

Ellen Stylist

De nieuwste brillentrends zijn er!

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Plaats een reactie

Navigeer