Eye Wish Lookbook: dit zijn dé brillen van 2018 - Eye Wish Blog

Eye Wish Lookbook: dit zijn dé brillen van 2018

Heb jij de nieuwste brillen- en zonnebrillentrends van 2018 al gezien? We laten ze hieronder zien!

Bekijk de collectie

Frozen brillen:

Transparant of pastel is een brillentrend die na een succesvol seizoen nog even doorzet. Karaktervolle en krachtige monturen met een softe touch, voor als het allemaal niet zo opvallend hoeft.

Squared brillenmode:

Dat een bril niet rond hoeft te zijn, bewijst de square trend. Vierkante monturen geven elke stijl een eigenzinnige twist en laten een onuitwisbare eerste indruk achter!

Boldtrend:

Niet bang om op te vallen? In de Bold brillentrend voeren krachtige monturen met gewaagde details de boventoon. Denk aan opvallende prints, gewaagde frames en high bridge monturen. Voor iedereen die een fashion statement durft te maken.

Wiredmonturen:

De wired trend zet ook dit voorjaar nog even door. Fijne lichte frames die comfortabel dragen en helemaal geschikt zijn voor elke vrouw die gaat voor een classy zonnige look met subtiele stijlvolle details.

Galaxy zonnebrillen:

The future is now! Met de shiny zonnebrillen uit de galaxy trend ben je iedereen een stap voor. Dit jaar zien we deze futuristische uitstraling in allerlei vormen terug. Bekijk de wereld door gekleurde glazen, spiegelglazen of frameless glazen, keus genoeg!

Benieuwd naar de collectie brillen en zonnebrillen van Eye Wish Opticiens? Bekijk alle monturen nu online!

Bekijk de collectie

Ellen Stylist

De trends van 2018 zijn weer heerlijk verfrissend en modern!

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Plaats een reactie

Navigeer