Lancering van exclusieve Alexandra Frida collectie - Eye Wish blog

Lancering van de exclusieve Alexandra Frida collectie

Het is donderdagmiddag in Amsterdam en het X Bank gebouw in de Spuistraat heeft gezellig verlichte ramen. Vandaag wordt namelijk de exclusieve collectie van Alexandra Frida voor Eye Wish Opticiens gelanceerd. Een grote groep pers heeft zich verzameld voor deze mode-avond.

Maak kennis met Alexandra Frida

Als we binnenkomen krijgen we direct een heerlijk drankje aangeboden dat speciaal voor de avond is gemixt. Er hangt een gezellige sfeer en iedereen is nieuwsgierig wat voor moois we te zien gaan krijgen! In de showroom waar we verzamelen kunnen we de mooiste nieuwe brilmonturen bekijken en passen van Heritage, Fendi, Enzzo, Fuzion, Marc Jacobs, InStyle en nog veel meer moois. Er lopen stylistes rond -op vrolijke Alexandra Frida sneakers- om iedereen van advies te voorzien, maar soms is gewoon eens passen al leuk genoeg!

Na een korte tijd komt ze naar voren; Alexandra Frida – succesvol ontwerpster van de mooiste kledingcollecties. Meer over haar en de samenwerking met Eye Wish lees je hier. Ze vertelt over haar ontwerpen en vooral haar inspiratie: duizend-en-een-nacht sprookjes. Een bijzonder thema, wat iedereens nieuwsgierigheid aanwakkert. Ze vertelt dat het geen gewone modeshow is, maar dat de modellen blijven zitten en wij voor de verandering lopen: het is dus een hele happening!

Lancering van de exclusieve Alexandra Frida collectie!

Dan gaat de kluisdeur open en stroomt de pers samen met de groep langzaam naar binnen. We stappen de ruimte vol beamers binnen: op elke muur zien we modellen afgebeeld met prachtige brillen op hun neus. Al snel wordt duidelijk wat Alexandra heeft ontworpen: brilsieraden! In het midden van de ruimte liggen allerlei mooie kleden, waarop een aantal krukjes staan. Daarop vinden we de modellen met de mooiste brillen en brilsieraden. Drie modellen zitten doodstil en bewegen alleen hun ogen en af en toe hun hoofd. Twee van hen staan en draaien zich af en toe rond, zodat iedereen kan zien wat ze dragen. De camera’s draaien en flitsen, want iedereen wil een close-up van al het moois!

PHOTO © TEAM PETER STIGTER - FOR EDITORIAL USE ONLY - WITH CREDITS
Foto: Team Peter Stigter

Brilsieraden is een nieuw concept, dat je bril wel héél bijzonder maakt. We zien ook direct Alexandra Frida’s inspiratie van de duizend-en-een-nacht terug: brilkettinkjes met kevers en cactusbloemen. Ook zien we iets wat we nog nooit eerder ergens hebben gezien: kleine ornamentjes voor op de zijkanten van je bril. Je kunt er op elke kant een vastmaken, of eentje als unieke, feestelijke toevoeging op je bril bevestigen. De modellen zien er stuk voor stuk prachtig uit en zijn qua kleding ook gehuld in de kleding van Alexandra Frida. Iedereen is onder de indruk en kijkt zijn ogen uit.

Foto: Team Peter Stigter
Foto: Team Peter Stigter

Brilsieraden in de buurt

Dan druppelt de groep weer langzaam de kluis uit, nadat iedereen zijn foto’s heeft gemaakt van de modellen en de collectie van Alexandra Frida. Alexandra wordt -terecht!- overspoeld met complimenten. Naast de bar staat een fotohokje en nadat iedereen zijn eigen gekke foto’s met allerlei brillen heeft gemaakt, verplaatst de menigte zich naar de bar, waar nog een paar drankjes worden gedronken. Een geslaagde lancering van een zéér geslaagde collectie. Houd de winkels in de gaten, want wie weet loop jij volgend jaar met zo’n uniek brilaccessoire rond.

 

Ellen Stylist

Brilsieraden is een nieuw concept, dat je bril wel héél bijzonder maakt

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Reageren is niet mogelijk

Navigeer