Matthijs' zoektocht naar een nieuwe bril - Eye Wish blog

Matthijs’ zoektocht naar een nieuwe bril

De zoektocht naar een nieuwe bril kan behoorlijk lastig zijn. Hoe voorkom je bijvoorbeeld een strenge, zakelijke look als je ‘m dag in, dag uit draagt? En hoe kies je een bril die overal bij past?

Geen paniek. Eye Wish Opticiens heeft professionele stylistes in dienst die binnen 15 minuten jouw perfecte bril hebben gevonden. De stylist kan in één oogopslag zien welke bril perfect past bij jouw gezichtsvorm, kleur ogen en haar.

Ogenschijnlijk perfect

Matthijs (43) is op zoek naar een nieuwe bril. Hij wil graag een moderner montuur dat zijn gezicht een zachtere uitstraling geeft, maar hij heeft geen idee in welke hoek hij moet zoeken. De hulp van styliste Sunny komt dus als geroepen. Vindt zij de eigentijdse bril die perfect past bij de wensen van Matthijs? Bekijk de video en ontdek welke bril perfect bij jóu past.

Jouw perfecte bril vinden

Waarschijnlijk heb je al in je hoofd hoe jouw nieuwe bril eruit zal zien. Maar weet je zeker dat dit ook de beste bril is die bij jouw gezicht en oogkleur past? De kans is groot dat je uiteindelijk bij een ander model uitkomt dan je in eerste instantie in gedachten had. Let in ieder geval op de vorm van het montuur en of die bij jouw gezichtsvorm past. Hier lees je er meer over. En vergeet ook niet je oogkleur. In dit artikel leggen we uit welke montuurkleur bij welke oogkleur past.

Daarnaast is het ook goed om op te letten welke make-up je meestal draagt en of deze goed te combineren is met jouw nieuwe bril. En welke bril past bij jouw huidskleur? Tot slot zijn er veel verschillende  trends op het gebied van eyewear te vinden. Welke stijl past het beste bij jouw persoonlijkheid?

Wil jij weten wanneer er een Eye Wish-stylist bij jou in de buurt is? Kijk dan hier.

Radhika Stylist

Matthijs wil graag een moderner montuur dat zijn gezicht een zachtere uitstraling geeft.

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Plaats een reactie

Navigeer