De nieuwe zomercollectie 2017 van Eye Wish - Eye Wish blog

De nieuwe zomercollectie 2017 van Eye Wish

Hoge ogen werden er gegooid op de Amsterdam Fashionweek. Daar werd het aangekondigd en nu is het moment eindelijk daar: onze nieuwe brillencollectie is live! Een paar pareltjes lichten we in deze blog uit. Voor welk vernieuwend montuur ga jij?

Max Mara

De eerste bril is een opvallende van Max Mara, waarmee je zeker een statement maakt. De vrouwelijkheid wordt benadrukt door het sprekende cateye model en de combinatie van kunststof en bronzen veren maken het model af.

Alexandra Frida - fashion week zomercollectie 2017

Marc Jacobs

Het nieuwe montuur van Marc Jacobs is helemaal retro. De dubbele, metalen neusbrug is een van de belangrijkste trends van dit seizoen. Marc Jacobs staat voor fashion en durf.

Marc Jacobs - fashion week zomercollectie 2017

Fendi

Een opvallend, zeer bold montuur in Panto vorm. Deze chunky stijl belichaamt de uitgesproken stijl van Fendi. Het matte effect aan de voorkant van het montuur maakt de bril trendy, zéker in combinatie met de ‘Beetle’ brilaccessoire van Alexandra Frida.

Fendi - fashion week zomercollectie 2017

Chloe

Nog even wachten en dan vind je de roze signature print van Alexandra Frida terug op onze brillendoekjes en –kokers. Gelukkig hoef je op het ‘nude’ montuur van Chloe níet meer te wachten. Het oversized model heeft de herkenbare 70s stijl en het benadrukt ronde vormen.

Chloe - fashion week zomercollectie 2017

Sensaya

Dit prachtige, vrouwelijke Sensaya montuur dat mooi meeloopt met de wenkbrauwen. De echte, zwarte Swarovski stenen aan de bovenkant maken het montuur elegant en zorgen voor een extra female touch. Bekijk de rest van de nieuwe Sensaya collectie op onze website.

Sensaya - fashion week zomercollectie 2017

Chloe Aviator

Vanaf 15 maart is er een nieuw montuur voor alle sterke en elegante vrouwen: de Chloe Aviator. Het montuur is oversized en dankzij de ronde vormen extra vrouwelijk. Maak dit montuur extra retro met de brilketting ‘Lotus’, van Alexandra Frida.

Chloe Aviator - fashion week zomercollectie 2017

Jimmy Choo

Dankzij de opvallende glitters op de veren is dit een typisch Jimmy Choo montuur. De glitters zie je onder andere terug bij de bekende schoenen waar het fashionmerk om bekendstaat.

Jimmy Choo - fashion week zomercollectie 2017

Fendi

Komend seizoen is de vrouwelijke cateye niet weg te denken uit het straatbeeld. De voor Fendi iconische zigzag in het metaal van de veren kan niet ontbreken.

Fendi - fashion week zomercollectie 2017

Heritage

De stijl én de kleurencombinatie van dit Heritage montuur zijn geïnspireerd op het verleden. De Panto vorm in combinatie met de contrasterende kleuren zorgen voor een subtiel retro effect. De brilketting ‘Falcon’, ontworpen door Alexandra Frida, maakt je look helemaal compleet!

Heritage - fashion week zomercollectie 2017

Bvlgari

Een andere stijlvolle look maak je door deze Bvlgari bril te combineren met de door Alexandra Frida ontworpen brilketting ‘Beetle’.

Bvlgari - fashion week zomercollectie 2017 

Ook een eyecatcher scoren? Bekijk onze hele nieuwe collectie op de website of in een van onze winkels. Onze stylisten staan altijd klaar voor advies op maat.

Radhika Stylist

Voor welk vernieuwend montuur ga jij?

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Plaats een reactie

Navigeer