Ray-Ban Blaze: ontdek de limited edition! – Eye Wish Opticiens Blog

Ray-Ban Blaze: de nieuwe, limited editions zijn binnen!

Ray-Ban ontwerpt zonnebrillen altijd vanuit innovatief oogpunt. Dit jaar ontwikkelde het merk een unieke en tijdloze collectie voor echte durfals: de ‘Blaze’ collectie! De zonnebrillen uit deze lijn zijn voorzien van een nieuwe constructie waarbij de glazen vóór het montuur zijn geplaatst. Daarnaast is het montuur transparant en heeft het glas een gradiënt effect. Het resultaat is een futuristische uitstraling terwijl de modellen onmiskenbaar Ray-Ban zonnebrillen blijven.

Speciaal voor Eye Wish heeft Ray-Ban een limited edition Blaze-collectie ontwikkeld. Ontdek ze hier! Let op: deze brillen zijn nu exclusief in onze winkels te koop, binnenkort ook online. Houd daarom onze webshop in de gaten.

Vind een winkel

Ray-Ban Blaze Round

De alom bekende Ray-Ban Round zonnebril is in een ‘Blaze’ jasje gestoken. Door vlak gespiegelde brillenglazen vóór het montuur te plaatsen, heeft de Ray-Ban Blaze Round een stoer en urban karakter gekregen. Hierbij bleven de originele metaalkleuren behouden om het retro-klassieke model van de Round te benadrukken.

Ray-Ban Blaze Aviator

Nét wanneer je denkt dat de Aviator zonnebril van Ray-Ban niet beter kan, komt het merk met een mooiere versie. Dit keer in een uitdagende Blaze-variant. Deze Blaze Aviator heeft een opvallende dubbele neusbrug en vlakke, gradiënt spiegelglazen die vóór het montuur zijn geplaatst. Het stoere, metalen frame van de Aviator Blaze maakt deze Ray-Ban zonnebril helemaal af.

Ray-Ban Blaze Clubmaster

Ook de Ray-Ban Clubmaster is een Blaze metamorfose ondergaan. Hierdoor krijgt het klassieke model een strakke en moderne uitstraling die feilloos aansluit bij de laatste modetrends: voor wie anders durft te zijn! Door de Clubmaster een Blaze make-over te geven, wordt het model nóg stoerder en vooruitstrevender. Plaats de vernieuwde Blaze Clubmaster op je neus en je creëert een bohemien en tegelijkertijd urban uitstraling.

Wil je meer lezen over Ray-Ban? Hier lees je alles over de geschiedenis van het merk Ray-Ban. Wist je bijvoorbeeld dat de Ray-Ban zonnebril al bestaat sinds 1937? Toen werd de meest iconische bril ontworpen: de Ray-Ban Aviator. In het blogartikel vertellen we in vogelvlucht over 80 jaar Ray-Ban geschiedenis.

Vind een winkel

Ellen Stylist

De Ray-Ban Blaze Round heeft een stoer en urban karakter gekregen in deze Blaze-uitvoering.

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Plaats een reactie

Navigeer