Ontdek de collectie brillen van (Polo) Ralph Lauren - EyeWish Opticiens

Ontdek de nieuwe collectie brillen van Ralph Lauren & Polo Ralph Lauren

Op zoek naar een nieuwe bril die bij jou past? Het liefst een met een chique of preppy uitstraling? Dan zit je bij bij de nieuwe collectie (Polo) Ralph Lauren brillen goed! Het Amerikaanse merk begon jaren geleden met het ontwerpen van een das, maar is ondertussen uitgegroeid tot kleding, tassen, schoenen, interieur én een brillencollectie.

Polo Ralph Lauren is een toonaangevend Amerikaans modehuis met een rijk erfgoed. Dankzij de Amerikaanse stijl, elegantie en tijdloze ontwerpen is het merk wereldwijd bekend geworden.

De collectie brillen van (Polo) Ralph Lauren zorgt voor een moderne en klassieke stijl bij zowel de dames als herenlijn.

Toe aan een nieuwe bril en past (Polo) Ralph Lauren bij jouw stijl? Bekijk direct de complete collectie online!

Ontdek de collectie

Lees verder onder de afbeelding.

Polo Ralph Lauren brillen

De nieuwe collectie Polo Ralph Lauren brillen bestaat uit unieke monturen die elk zijn eigen uitstraling en design heeft. Wij lichten vijf monturen toe waar wij zelf enthousiast over zijn.

Ralph Lauren Modern Collection – dames

Wanneer je kiest voor de nieuwe Ralph Lauren Collection, dan roep je een sfeer op van eigentijdse glamour met hoogwaardige acetaat modellen en vrouwelijke details. Op de mooie, brede veren van het montuur vind je het Ralph Lauren Logo.

Ralph Lauren Signature Collectie – dames

De Ralph Lauren Signature Collectie is geïnspireerd op het stadse leven en een eigentijdse benadering van elegantie. Hierdoor bevatten de brillen stijlvolle monturen, vervaardigd met een dynamische mix van materialen. Het iconische Ralph Lauren logo is verwerkt in het scharniermechanisme om een verfijnde en modieuze keuze voor vrouwen te creëren.

Ralph Lauren Equestrian collectie – dames

De nieuwe Ralph Lauren Equestrian collectie is geïnspireerd op het erfgoed van Ralph Lauren zelf. De collectie heeft een karakteristiek logo-ornament van acetaat op de veren. De vorm van dit ornament én het Ralph Lauren logo verwijzen beide naar iconische details die te zien zijn op accessoires zoals riemen en het interieur van handtassen. Dankzij dit luxe detail draag je een montuur met een onmiskenbare Ralph Lauren-stijl.

The Polo Hayden Collection – heren

The Polo Hayden Collection is een herencollectie die een gemakkelijk te dragen stijl biedt. De brillen zijn verrijkt met een kleine touch van kleur op de bi-geïnjecteerde veren. De modellen zijn als sportief en urban te omschrijven dankzij hun gekartelde details. Dankzij de Pony-speler aan het begin van de veer, komt het iconische element van Polo Ralph Lauren terug in het montuur.

The Surfside Place Collection – heren

De iconische Polo Ralph Lauren stijl combineren met een mannelijke uitstraling? The Surfside Place Collection doet het. Deze collectie creëert een look die traditionele én fashion-georiënteerde mannen aanspreekt. De moderne vormen en een rijk kleurenpalet zorgen ervoor dat de stijlen in deze collectie perfect aansluiten bij de casual-sportieve man die op zoek is naar een verfijnde, maar toch gemakkelijke uitstraling.

Bekijk de gehele collectie

Heb jij bij deze vijf toppers jouw favoriet gevonden? Wij bieden nog veel meer modellen van Polo Ralph Lauren aan. Neem een kijkje in onze webshop voor de complete collectie of kom langs bij ons in de winkel.

Toe aan een nieuwe bril en past Polo Ralph Lauren bij jouw stijl? Bekijk direct de complete collectie online!

Ontdek de collectie

Team Eye Wish

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Reageren is niet mogelijk

Navigeer