Welke bril staat mij goed? Tips om jouw montuur te vinden - Eye Wish blog

Welke bril staat mij? Hacks om de perfecte bril te vinden

Op zoek naar een bril die perfect bij de vorm van je gezicht past? Die vind je samen met een styliste bij Eye Wish Opticiens. Zij hebben namelijk professionele stylistes in huis, die in één oogopslag zien welke bril perfect past bij jouw gezichtsvorm, ogen, haar- en huidskleur.

Zo gaat een styliste te werk

We kijken mee bij de zoektocht naar de perfecte bril van Mieke (35). Zij heeft voor het eerst een bril nodig en is op zoek naar een opvallend model. Eye Wish-styliste Sunny weet dat een rond montuur de rechte lijnen in Mieke’s gezicht complimenteren. Weet zij de sprekende bril te vinden die Mieke zoekt en waarbij zij zich op haar gemak voelt? Bekijk de video hieronder. Ontdek ook welke bril perfect bij jóu past en kom snel langs voor passend advies.

Ontdek welke bril bij jou staat

Ook Elvera, Lida, Matthijs, Wendel en Suzan wisten hun ideale bril te vinden. Heb jij een ronde gezichtsvorm zoals Elvera en Wendel of juist een meer vierkant gezicht zoals Matthijs en Suzan? Ontdek dan welke bril het best past bij jouw gezicht, uitgelicht per gezichtsvorm:

Een ronde gezichtsvorm

Is jouw gezicht even lang als breed, heb je een ronde kaak en/of volle wangen? Bekijk dan de video hieronder voor stijladvies.

Een vierkante gezichtsvorm

Is jouw gezicht meer lang en recht? En heb je bijvoorbeeld een hoog voorhoofd, smalle kin en een uitgesproken jukbeenderen? Dan is de video hieronder voor jou!

Een ovale gezichtsvorm

Een ovaal gezicht is lang met ronde kaak- en haarlijn. De kin is meestal smaller dan het voorhoofd. Ja en ja? Dan is het advies in onderstaande video voor jou bestemd.

Een ovale en vierkante gezichtsvorm

Is jouw gezicht meer een combinatie van deze twee gezichtsvormen? Bekijk de volgende video:

Een rechthoekige gezichtsvorm

Een rechthoekig gezicht is lang en heeft rechte lijnen. Het voorhoofd en de kin zijn breed en de kaaklijn uitgesproken. Bekijk jouw advies hieronder.

Meer weten over stijladvies?

Kies een bril op basis van oogkleur of zorg dat jouw montuur goed aansluit op jouw haar- en huidskleur. Onze stylisten helpen je graag de juiste bril te vinden. Overtuigd van de kracht van het juiste montuur? Maak een afspraak en kom langs een van onze winkels zodat onze professionele stylisten je vrijblijvend kunnen adviseren.

Radhika Stylist

Stylisten zien in één oogopslag welke bril perfect past bij jouw gezichtsvorm, ogen, haar- en huidskleur.

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Plaats een reactie

Navigeer