Gluren in de kledingkast van Lisa Michels – Eye Wish Opticiens

Gluren in de kledingkast van Lisa Michels

Je eigen stijl ontdekken is tegenwoordig een stuk eenvoudiger dan voorheen. Het enige wat je hoeft te doen is het internet af te speuren op zoek naar de items die bij jou passen. Influencers laten trots in hun video’s op YouTube zien wat ze hebben gekocht, of ze posten foto’s van hun nieuwste aanwinsten op Instagram. Dit alles om jou te inspireren.

Linda draagt hier graag haar steentje aan bij met de videoserie ‘Gluren bij…’ In deze aflevering gluren ze in de kledingkast van Lisa Michels, die haar kledingkast in de keuken heeft staan. Daarnaast maakt Lisa gebruik van ons virtuele pashokje, om te zien welke brilmontuur het beste bij haar past.

Geïnspireerd door de stijl van Lisa Michels? Op onze website kun jij ontdekken welke stijltype jij bent en welke monturen het beste bij jou past!

Ontdek jouw persoonlijke stijl

Ontdek jouw persoonlijke stijl in onze winkels

Heb je jouw persoonlijke stijl gevonden aan de hand van ons virtuele pashokje en wil je jouw gevonden brilmontuur nu in de winkel uitproberen? Of heb je nog twijfels over de stijl die bij jou past? Kom dan langs bij ons in de winkel. Wij staan graag voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies.

Ben jij net als Lisa Michels een modern stijltype en wil jij weten welke monturen bij jou past? Op onze website kun jij ontdekken welke monturen het beste bij jou passen!

Ontdek jouw moderne stijl

Radhika Stylist

Op onze website kun jij ontdekken welke monturen het beste bij jouw stijl past!

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Reageren is niet mogelijk

Navigeer