Is de brillencollectie van Jimmy Choo dat wat jij zoekt? - Eye Wish Blog

Is de brillencollectie van Jimmy Choo dat wat jij zoekt?

Het modemerk Jimmy Choo staat bekend om zijn exclusieve handgemaakte damesschoenen en -tassen. Maar wist je dat Jimmy Choo ook een brillencollectie heeft? De monturen zijn de perfecte combinatie van het Cosmopolitan Engelse design en Italiaanse kwaliteit. Het merk heeft een krachtig gevoel van glamour en een speelse, gedurfde geest. De nieuwste brilmonturen voor dames van Jimmy Choo zijn nu bij Eye Wish te krijgen!

Jimmy Choo is een Chinees-Maleisische modeontwerper. Hij ontwierp zijn eerste schoen op zijn elfde. In 1996 opende Jimmy Choo zijn eerste boetiek in Londen. Sindsdien groeide het merk uit tot een waar icoon. Het merk werd voor een groter publiek toegankelijk door het ontwerpen van een kledinglijn voor modeketen Hennes & Mauritz. 

Toe aan een nieuwe bril en past Jimmy Choo bij jouw stijl? Bekijk direct de complete collectie online!

Ontdek de collectie

Lees verder onder de afbeelding.

Jimmy Choo brillencollectie

Volgens het modemerk Jimmy Choo zijn er drie redenen om te kiezen voor een brilmontuur uit hun collectie:

  1. Het merk speelt in op de laatste trends en innovaties.
  2. Jimmy Choo geeft veel aandacht aan details, handgemaakte onderdelen en bijzondere materialen.
  3. De brillencollectie van Jimmy Choo zijn waardevol en onderscheidend.

Andie Family

De Andie Family brillencollectie is, vanwege zijn voorgaande successen, uitgebreid met een nieuwe glamour-trendy montuur, geïnspireerd op de jaren 90. Het nieuwe design behoudt zijn bekende iconische kenmerken. 

De slimme combinaties tussen verschillende materialen en nieuwe glanzende en glinsterende pailletten verrijken de stijl met een moderne touch. 

Shine Time

De Shine Time monturen zijn simpel en trendy gehouden, met een accent van luxueuze, iconische kristalstof. Deze accenten zorgen voor de ultieme interpretatie van de Crystal en Glitter familie. 

Er zijn slimme combinaties gemaakt van verschillende materialen: dunne, glimmende monturen zijn handmatig toegepast om het licht te omarmen. 

Graphic Vibes

De Graphic Vibes modellen zijn een nieuw verhaal waarbij trends en commerciële vormen met elkaar worden gecombineerd. De monturen onthullen betoverende kleuren, glitter details, grafische prints en metalen helderheid. Dit alles dankzij de unieke combinaties van materialen. 

De monturen zijn speels met een glitter effect op de lens voor een stralende look. De dierenprints en de op de jaren 90 geïnspireerde vormen weergeven de complete nieuwe look van de Graphic Vibes modellen. 

Bekijk de gehele collectie

Heb jij bij deze bijzondere en unieke brilmonturen  jouw favoriet gevonden? Wij bieden nog veel meer modellen van Jimmy Choo op onze website aan. Neem een kijkje in onze webshop voor de complete collectie of kom langs bij ons in de winkel. 

Toe aan een nieuwe bril en past Jimmy Choo bij jouw stijl? Bekijk direct de complete collectie online!

Ontdek de collectie

Radhika Stylist

De monturen zijn de perfecte combinatie van het Cosmopolitan Engelse design en Italiaanse kwaliteit.

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Reageren is niet mogelijk

Navigeer