Ontdek de nieuwe identiteit van Burberry - Eye Wish Opticiens

Ontdek de nieuwe identiteit met de brillencollectie van Burberry

Het Britse modehuis Burberry is in 1856 opgericht door de gelijknamige Thomas Burberry. Het merk staat bekend om de kleding en accessoires. Ook de eigen geurenlijn van het merk doet het goed op de markt. Onder accessoires vallen ook brilmonturen. Heb jij ze al ontdekt? De brilmonturen van Burberry zijn ook bij Eye Wish te verkrijgen.

Vandaag de dag is het merk Burberry uitgegroeid tot een luxe modehuis dat bekend staat om de beroemde ‘ruit’. Deze wordt ook wel de ‘Haymarket ruit’ genoemd. Burberry heeft naast de ruit ook een ander, zeer herkenbaar, logo. Dit is het ‘Equistrian Knight’, ofwel de ridder te paard, ontworpen in 1904. Toendertijd werd het beeldmerk nog voorzien van het Latijnse woord ‘Prorsum’, wat voorwaarts betekent.

Toe aan een nieuwe bril en past Burberry bij jouw stijl? Bekijk direct de complete collectie online!

Ontdek Burberry

Lees verder onder de afbeelding.

Burberry logo ontwikkeling

In de laatste jaren heeft Burberry grote stappen in de richting van de toekomst genomen. Het klassieke logo en beeldmerk zijn door de nieuwe creatieve directeur Riccardo Tisco in een nieuw jasje gestoken. Het modehuis heeft een complete make over gekregen waarbij de identiteit van het merk een unieke draai heeft gekregen.

Fresh, modern but classic; voor iedere stijl heeft Burberry een uniek stuk ontworpen.

Burberry brillencollectie

De brillencollectie van Burberry is ook meegenomen in de nieuwe identiteit.Ontworpen in Londen en geproduceerd in Italië; Burberry combineert alle elementen van haar 150 jaar erfgoed samen met een moderne design.

De zachte lijnen en sprekende kleuren ontmoeten elkaar in de innovatieve, nieuwe brilmonturen van Burberry.

Burberry brillen en zonnebrillen

Eye Wish biedt een breed assortiment aan van zowel brillen als zonnebrillen van Burberry.

De collectie belichaamt een stijlvol montuur waarbij hoogwaardige kwaliteit met de nieuwe stijl van het merk wordt gecombineerd. Vrouwelijke vormen komen terug in deze monturen; van oversized tot cat-eye. Iedere vrouw kan zich laten inspireren door de Burberry brillencollectie van Eye Wish.

Bekijk de gehele collectie

Is Burberry jouw favoriete modemerk en ben jij benieuwd naar de gehele collectie? Wij bieden nog veel meer modellen van Burberry op onze website aan. Neem een kijkje in onze webshop voor de complete collectie of kom langs bij ons in de winkel.

Toe aan een nieuwe bril en past Burberry bij jouw stijl? Bekijk direct de complete collectie online!

Ontdek Burberry

Radhika Stylist

Fresh, modern but classic; voor iedere stijl heeft Burberry een uniek stuk ontworpen.

Deel dit artikel met je vrienden

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Reageren is niet mogelijk

Navigeer